Пројектни модел наставног рада у студијама безбедности

Шифра производа: 30243
Пројектни модел наставног рада у студијама безбедности
Број страна / Повез / Писмо:
318 / Тврд / Ћирилица
Димензије: 23 cm
ИСБН: 978-86-515-1713-9
Година издавања: 2020.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 1,800.00 RSDЦена са попустом: 1,080.00 RSD

Монографија Пројектни модел наставног рада у студијама безбедности је заснована на искуствима и примени нових метода и техника у образовању младих за XXI век. Монографија истиче потребу да наставни процес поред усвајања, стицања постојећих знања и њихове провере, буде усмерен и на развијање примењених вештина како би се студенти што успешније суочили и одговорили на бројне изазове, ризике и претње. Рад доприноси повећању сазнања о могућностима примене пројектног модела наставног рада у студијама безбедности и потреби да студенти буду креатори, ствараоци своје будућности и да буду социјализовани кроз тимски рад у решавању различитих, све бројнијих животних проблема.

У монографији су сагледани резултати 48 пројектних задатака који су реализовани 2013, 2014. и 2018. године на територији Републике Србије у оквиру наставног процеса из предмета Управљање у системима заштите (Менаџмент у заштити) на Факултету безбедности Универзитета у Београду. У њиховој реализацији је учествовало 339 студената четврте године студија цивилне заштите и заштите животне средине.

Зоран В. Чворовић

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


  1. :

    Bravo za najboljeg profesora i dugo očekivanu knjigu! Hvala Vam za ova divna iskustva i mogućnost učestvovanja u samom projektu.

  2. :

    Kvalitetna i zanimljiva monografija. Sve pohvale za autora, iskusnog i uspešnog profesora i učesnike projektnih zadataka.