Неразумна мрежа

Шифра производа: 00617
Неразумна мрежа
Број страна / Повез / Писмо:
264 / Броширан / Латиница
Димензије: 10 × 17 cm
ИСБН: 86-7639-639-6
Година издавања: 2002.
Издавачи / Суиздавачи: Издавачка кућа Прометеј, Крагујевац

Цена: 550,00 дин.Цена са попустом: 440,00 дин.

Емоционална меморија полова

Шта је разумно, а шта неразумно. Типично питање за човека. Само се Хомо сапиенс пита тако нешто. За живу природу не постоји разумно и неразумно. За њу је важан циљ одређен генима и томе служе сви, па и сам мозак. Главно је питање ко ће пре опстати – разуман или неразуман. Као што ћемо видети у књизи, разумно ће нам уређивати и улепшавати живот, док ће оно што не изгледа разумно – одржавати наш живот живим… Предност разума је што се може свесно контролисати, усмерити и надградити. Предност неразума долази од саме неразумности. Човеку су дати и разум и неразум. Мозак поседује више важних меморичких система, али је посебно личан и само ваш онај део меморије који се зове емоционална меморија. Ова књига има циљ да вам приближи меморију и њене законитости а најчешће речи у овој књизи су природа, меморија, емоционалност и сексуалност.

Из садржаја:

Свест и меморија / Проблеми личне слободе / Неприродно размишљање / Не брините о мозгу он брине о вама/ Женски разговори / Жене, меморија, новац и проклетство / Секс је увек садашњост / Жена је слаба сила, али …/ Меморија и медији / Лакше је водити секс него ходати…

О аутору:

Проф. др Јово Тошевски је редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Крагујевцу. Научно усмерење му је сексуалност, емоционалност и меморички систем мозга човека. Из тих области је објавио више стручних радова и књига које су доживеле више издања. Докторирао је на разликама мушког и женског мозга. Прометеј му је објавио и књигу ТИ И ЈА (2002).

Јово Тошевски

Будите први који ће написати рецензију “Неразумна мрежа”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.