Тајна рајских вртова 3

Шифра производа: 30415
Тајна рајских вртова 3
Преузмите одломак:
Број страна / Повез / Писмо:
506 / Броширан / Латиница
Димензије: 14 × 21 cm
ИСБН: 978-86515-1811-2
Година издавања: 2021.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 1,100.00 RSDЦена са попустом: 880.00 RSD

Овај рукопис је сага о животу и љубави једне православке према њеном исламском исповеднику. И њиховом заједничком напору да се духовно сједине, али и да живе као муж и жена. И у томе, ауторка се на путу своје среће бори с неспоразумима око православља и ислама, са мислима и порукама Христа и Алаха, са тајним упозорењима ових светих људи, али и са демонима.

У својој бити ауторка је сањалица. Њени снови, њих десет и више, остварују се као виђења, дешавања или упозорења. Снови јој се остварују, као предсказања, не само у њеном животу, већ и целом човечанству. И тражи лек – треба живети у земљи рајских вртова.

Разочарана у цивилизацију, а и у свог духовног вођу, који је у дилеми како да се ожени православком која је спознала ислам, ауторка открива личну драму – да јој не верује онај са ким се молила и волела га и за кога је веровала да је њен спаситељ.

Искреност у откривању како се бори са светом и са истином, највећа је вредност овог рукописа. Он пружа нова сазнања о вери, о науци, о невидљивим бићима, о похлепи модерног друштва, о Судњем дану за цивилизацију и за саму Дијану Ертл. Зато сматрам да ће ова књига имати своје верне читаоце.

Др Марко Лопушина

Дијана Ертл

Дијана Ертл рођена је 3. октобра 1967. године у Завидовићима у Босни и Херцеговини. Трговачку комерцијалну школу, као и Медицинску стручну школу и дактилографију завршила је у Сарајеву, где је похађала и Уметничку академију.

Дијана је медицинско-научни козметичар, дизајнер лица, тренер против старења, ментални тренер и тренер за млади нараштај, мејкап линергиста, стилиста, специјалиста за хипнозу, реинкарнацију и исхрану против старења.

У својим књигама пише о моћи која је човеку дата али то није моћ којом човек треба да се горди високим пореклом и својим иметком, јер да би дошао до спознаје ко је и од кога је постао, мора да прође пакао зла како би могао да га схвати и научи, и тек онда да постане то што јесте. Лично се, свим својим снагама, залаже да се потпомогне духовни план развоја човечанства, као и за озбиљно схватање женске улоге у стварању новог, будућег света.

Живи и самостално ради у Минхену.

Будите први који ће написати рецензију “Тајна рајских вртова 3”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.