Неговање са љубављу кроз хемиотерапију и зрачење

Шифра производа: 30111
Неговање са љубављу кроз хемиотерапију и зрачење
Број страна / Повез / Писмо:
143 / Тврд / Латиница
Димензије: 30 cm
ИСБН: 978-86-515-1583-8
Година издавања: 2020.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 3.333,00 дин.Цена са попустом: 2.333,10 дин.

„… Сведочења која је ауторка изнела у књизи јесу бисер њеног ангажмана, и потврђују нашу заједничку жељу да здравље и срећа обитавају у свима нама и око нас. У име свега доброга, захваљујем се ауторки књиге на значајном делу, које помаже да се стекну нова сазнања, да се мења људска свесност и савест на боље, те да оздрави и да се спаси људски род…“

Академик, прим. др Боро Вујасин

„… Највећа моћ ове књиге је у томе да представља путоказ ка циљу излечења заснованом на двадесетогодишњем искуству једног неговатеља и педијатријске сестре, испуњене љубављу према свом позиву, али надасве према човеку и његовом телу генерално, као саставном делу природе. Прецизна упутства дата у њој јесу искрена и искуствено потврђена сазнања о значају употребе самониклог лековитог биља, добро познатог нашем народу, у санирању тегоба изазваних хемиотерапијом, као неопходним поступком класичног лечења у онкологији… Ово је књига о путу знања ка моћи неге и сазнавања моћи лековитих биљака, да својом биохемијском комуникацијом са човековим ћелијама помогну оздрављење човека… Радите на себи уз помоћ информација из биља из сопственог окружења! Лек је свуда око нас, а и у нама самима, то је порука аутора књиге која ће сваког човека оставити са осмехом на лицу…“

Проф. др Маја Караман

Сања Милосављевић

Сања Милосављевић је рођена у породици Холовка, 1963. године у Петроварадину, код Новог Сада.

Диплому педијатријске сестре-техничара стекла је 1982. године, у медицинској школи у Новом Саду, а знања из педагогије и психологије на Филозофском факултету у Новом Саду.

Од 1990. изучава традиционалну медицину, природне методе обнављања организма, упознаје се са енергијама људског тела, усавршава се у области неге, исхране, физичке активности и њиховог утицаја на здравље, енергетику тела и квалитет живота.

Од 2003. године обучава родитеље како да негује своју децу која су на лечењу хемиотерапијом и радиотерапијом, као и одрасле особе самонеговању те их прати кроз целокупан процес лечења.

Континурано се едукује из области медицине, здравствене и палијативне неге и свих области које могу унапредити здравље.

Будите први који ће написати рецензију “Неговање са љубављу кроз хемиотерапију и зрачење”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.