Астрологија и еволуција – тајне пророковања

Шифра производа: 30123
Астрологија и еволуција – тајне пророковања
Број страна / Повез / Писмо:
308 / Броширан / Латиница
Димензије: -
ИСБН: 978-86-515-1608-8
Година издавања: 2020.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 880,00 дин.Цена са попустом: 704,00 дин.

Књига Жарка Сремца има за циљ подизање свесто о астрологији и њеним концептима и врло опширно се бави индијском астрологијом. Читаоци имају прилику да се на занимљив начин упознају са соларним зодијачким системима и њиховим коришћењем у хиндуситичкој астрологији.

Кад се помене „еволуција”, обично се помисли на Чарлса Дарвина и његову теорију. Међутим, еволуцију је потребно схватити у ширем смислу. Теорија еволуције је једна од најбоље потврђених теорија модерне науке. Трагови из прошлости нам показују како се и којим линијама еволуција одигравала у прошлости и како је она управљала развојем живота на Земљи.

Развоје живота управљају неумитни закони природе – исти закони који контролишу кретање планета, фузију у звездама, испаравње и конденазацију воде и све остале процесе који постоје у природи.

Месечева орбита око Земље сече еклиптику у две тачке. Ове две тачке су чворови Месеца. Северни чвор Месеца (Rahu) је место где Месец прелази с југа на север, назван узлазни чвор. То симболизује рођење у материјалној манифестацији. Јужни чвор (Ketu) је место где Месец прелази са севера на југ, назван је силазни чвор. То симболизује напуштање материјалног нивоа за духовно царство. Тако нас Rahu води у физички свет и Ketu нас води из њега. Све ово предсатвља циклусе рођења и смрти у и из овог света. – из књиге

 

Жарко Сремац

Будите први који ће написати рецензију “Астрологија и еволуција – тајне пророковања”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.