Конкурентност енергетских технологија

Шифра производа: 30195
Конкурентност енергетских технологија
Број страна / Повез / Писмо:
183 / Броширан / Ћирилица
Димензије: 24 cm
ИСБН: 978-86-515-1670-5
Година издавања: 2020.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 1,200.00 RSDЦена са попустом: 960.00 RSD

Рукопис, са приложеним садржајем, представља добру основу не само за студенте факултета на којима се изучавају енергетске  технологије и системи, као и за све оне који се баве овом проблематиком у инжењерској пракси. Материја је изложена на начин да буде приступачна ширем кругу заинтересованих читалаца.

др Младен М. Стојиљковић

Коначно, може се закључити да књига проф. др Војина Грковића представља значајан допринос свеукупном разматрању енергетских технологија са данашње сложене тачке или још боље садашњих сложених тачака гледишта. Свеобухватно, поређењем Србије са развијеним земљама, указује се на сложеност теме коју књига обрађује и смернице куда и како. Књига није лака за читање и захтева пуну концентрацију, али представља и инспирацију за даљи рад и истраживање. Својим осећајем да одвоји битно од небитног, да богато искуство и научне идеје које поседује подели са читаоцима проф. др Војин Грковић остварује на најбољи могући начин.

Проф. др Милан Радовановић, ср.

Књига ће омогућити енергетичарима у електропривредним компанијама и инвеститорима у области електроенергетике доношење ваљаних одлука у перспективним улагањима у реконструкције постојећих или изградњу одговарајућих типова електрана у оквиру електроенергетских система у којима сада функционишу.

Проф. др Љубомир Герић, ср.

Војин Грковић

Будите први који ће написати рецензију “Конкурентност енергетских технологија”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.