Нервозне године

Шифра производа: 30291
Нервозне године
Преузмите одломак:
Број страна / Повез / Писмо:
176 / Тврд / Латиница
Димензије: 14 × 21 cm
ИСБН: 978-86-515-1772-6
Година издавања: 2021.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 800.00 RSDЦена са попустом: 640.00 RSD

“Дуле јесте стари ТВ кувар, па за разлику од других ТВ критичара, зна о чему пише. Он је онај који је стајао под силним рефлекторима телевизијских студија, зна шта је програм уживо, шта је живот пред камерама.

Понекад делује као маторо чангризало, али то му савршено стоји. И то је Дулетова предност над нама осталима који само тако изгледамо.”

Дража Петровић

Траје, паметан, оштар, мудар, далековид, тачан у проценама, честит, иновативан, непроменљив, у вечитој потрази за слободом, стилом, истином, храбар, обезбедио епитаф у мермеру: Умро слободан, од вишка објективности и правичности.

Једног далеког дана.

Синиша Ковачевић

Душко Богдановић

Душко Богдановић је новинар и публициста. Рођен у Новом Саду 8. фебруара 1947. где је завршио основно и гимназијско школовање. Дипломирао новинарство на Факултету политичких наука у Београду. Уз остало, био главни и одговорни уредник Информативног програма Телевизије Нови Сад, шеф дописништва радија Слободна Европа за Војводину и шеф дописништва Борбе и Наше Борбе за Војводину. Колумниста је у многим новинама Србије и земаља бивше Југославије. Аутор је 15 књига. Такмичарски се бавио хокејомфудбалом и ватерполом и у сва три спорта наступао за новосадску Војводину. Ожењен је Милом Радивојевић, микробиологом из Новог Сада. Отац Лене, познате српске глумице, која живи у Београду.

Будите први који ће написати рецензију “Нервозне године”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.