Моја клупа

Шифра производа: 30156
Моја клупа
Број страна / Повез / Писмо:
129 / Броширан / Ћирилица
Димензије: 21 cm
ИСБН: 978-86-515-1632-3
Година издавања: 2020.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 625,00 дин.Цена са попустом: 500,00 дин.

Аутор је у књизи сакупио 36 кратких прича, ефектних новелета, које, најчешће, на крају имају и класичну поенту. некада ова поента потврђује значење приче, некада их открива, а некада тек на крају, поента читаоцу открива изненађујуће, неочекивано значење.

Стил Горана Зечевића, у овим кратких причама, доследно следи облик приче. Реченица је кратка, тврда, као да је длетом резана у камену. Исказ је јасан и читалац има утисак да се оно што аутор приповеда само тако и могло рећи.

Увек пронађемо нешто што нам створи утисак да смо живи. А јесмо ли заиста живи? Или је то само наша слутња и сенка наших жеља. Свакако смо живи. Ништа се не догађа, нико не долази, нико не одлази. Сумња је оправдана. Мисли су набацане и неуредне. По мислима киша лагано добује, кап по кап.

Горан Зечевић

Горан Зечевић, рођен 1967. године у Пљевљима, Црна Гора, први пут се појављује пред читалачком публиком овом књигом. Пише песме и кратке приче. До сада објављивао у часописима и зборницима. Живи у Новом Саду а ради као професор српског језика и књижевности у средњој школи у Тителу.

Будите први који ће написати рецензију “Моја клупа”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.