Вечни рат

Шифра производа: 30441
Вечни рат
Преузмите одломак:
Број страна / Повез / Писмо:
221 / Броширан / Латиница
Димензије: 14 × 21 cm
ИСБН: 978-86-515-1832-7
Година издавања: 2021.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 770.00 RSDЦена са попустом: 462.00 RSD

Роман Вечни рат састоји се из три приче.

Ана је прелепа, згодна, привлачна, препуна љубави и воље за животом. Мрачне силе је обузимају и она постаје роб и пребивалиште демона. Његова храна су душе, његова глад је велика, она приморава стални лов уништавајући све што је волела. Својом лепотом врбује мушкарце давајући им своју лепоту кроз сексуална задовољства, а узима им душу хранећи глад која не може да се нахрани.

Саша је цењени инспектор на крвним деликтима, предан послу. Интелигентан, шармантан, висок и лепог изгледа, био је лепак за жене, што је и користио. У расветљавању случаја који је добио долази у контакт са визијама и сновима који су му водич до Ане у коју се заљубљује.

Антоније као бивши свештеник губи веру у Господа због губитка породице и одаје се алкохолу. Бог даје задатак свештенику да пронађе девојку и истера демона из ње што му враћа веру у Господа и спаја га са Сашом и тако се заједно боре против мрачних сила.

Наш свет је само бојно поље између две зараћене стране и ко преузме контролу над светом побеђује. Контрола се успоставља владавином човечијег ума који је, неоспорно, много моћан али углавном неискоришћен.

Саша Марјановић

Саша Марјановић рођен је 1978. године у Београду, у радничкој породици. Након завршене Машинске школе запошљава се у угоститељству. Његово радно место у срцу Кошутњака, ресторан Александар клуб, стална је инспирација за писање.

На роману Вечни рат почиње да ради још 2008. године, али тек 13 година касније га у потпуности завршава и објављује. Страст за писањем и преношењем својих идеја на читаоце у њему не јењава, те је у сталном стварању нових текстова. Велику захвалност дугује својој мајци Марији, која је на њега пренела љубав према књижевности и уметности.

Живи у Београду, ожењен је, отац троје деце.

Будите први који ће написати рецензију “Вечни рат”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.