Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Сајам књига у Новом Саду – аутори на Прометејевом штанду

Сајам књига – гости на Прометејевом штанду

Овог викенда на сајму књига у Новом Саду угостићемо неколико наших аутора.

У петак, 6. марта, од 16ч, дружимо се са ауторком књиге за децу Снови и машта могу свашта. Бојана Ступар осим разиграности и своје поезије доноси и папире и бојице, па ће на штанду бити занимације за сваког малишана који дође.

У суботу и недељу на штанду ће бити двојица аутора поезије – Срећко Додиг, аутор књиге Бела књига љубави и Божидар Цмиљанић аутор збирке Мирис боје.

У недељу, 8. марта, из Бора нам долази аутор историјског романа Најдража једина моја, Драган Јашевски. Уз потписивање књиге, аутор ће свакој дами поклонити и по цвет.

Погледајте шта смо вам још прирпемили на овогодишњем сајму:

Сајамски попусти и наградна игра

Видимо се на сајму!

 

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.