Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

64. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ КЊИГА У БЕОГРАДУ

Након што смо прошле године понели титулу Издавача године, пред нама је био постављен тежак задатак да одржимо једнако добру продукцију, како у смислу квалитета, тако и броја објављених наслова.

Ипак, и ове године наш мали тим успео је да изабере, приреди и припреми за штампу више од стотину нових наслова. Осим неколико поновљених, старијих издања, углавном су све то нова, сада први пут публикована дела.

Тако ће посетиоци на сајму имати прилику да виде пет нових наслова из едиције Популарна лингвистика, десет у едицији СРБИЈА 1914-1918, пет наслова квалитетне белетристике у све популарнијој едицији Река… Посебно смо поносни на још једну објављену књигу Петера Хандкеа „Још једанпут за Тукидида“ у години у којој му је додељена Нобелова награда за књижевност.

Осим нових издања, на нашем штанду биће изложено више стотина наслова са великим сајамским попустом, али и мноштвом поклона за наше најверније купце.

Пронаћи ћете нас лако, у Арени Хале 1, према излазу ка Хали 4, а верујемо да ће Вас ове године изненадити и несвакидашњи изглед нашег штанда – када будете угледали стару кућну библиотеку, стигли сте до нас!

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.