Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сећање – Дејан Медаковић

У петак, 28. јуна 2019. године, са почетком од 11 часова у Вуковој задужбини (Краља Милана 2, Београд), у сарадњи са породицом Медаковић, присетићемо се лика и дела нашег драгог Дејана Медаковића.

Издавачка кућа „Прометеј” у последње две деценије објавила је 38 Медаковићевих књига, а од 2008. додељује награду са његовим именом за најбоље дело које негује дуго памћење.

„Већ приликом оснивања Вукове задужбине заложио се за чврсто начело кога се и данас придржавамо, да се, како је говорио, „Задужбина неће бавити политиком и да ће поштовати сва она различита мишљења која служе духовном уздизању српског народа, потврђују и унапређују све његове истинске, стваралачке вредности”. Без оклевања верујемо у тај облик нашег оплемењивања“ – (Миодраг Матицки, председник Скупштине Задужбине).

Улаз је слободан.

Добро дошли.

Ваш Прометеј

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.