Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Промоција књиге „Године Лазара“ Лане Папић у Прометејевој галерији

Књига о познатој династији из Ечке

Роман „Године Лазара“ јесте хроника једног времена, као и сведочанство о људима који су стварно постојали, а њихов траг и пуноћа људскости остаје забележена међу овим страницама.

Када два века дуго постојање династије Лазар остави неизбрисиве трагове урезане у зидине велелепног каштела у Ечки, ово здање остаје као вечити споменик историје једног места, на чијим зидовима се читају дани и године свих његових станара као и оних који су кроз њега само прошли.

 

Књига „Године Лазара“ настала је као резултат радионица креативног писања. Лана Папић, правница по струци, показала је велико интересовање за историјске догађаје везане за познати дворац у Ечки, али и таленат да на више од шест стотина страница преточи занимљиву породичну сагу у питак и сликовит роман.

У петак, 6. марта, са почетком од 19ч, одржаће се предртављање овог узбудљивог романа.

У програму учествују:

Лана Папић
Александар Танурџић
Зоран Колунџија

Музички део програма: ученици МШ „Исидор Бајић“ из класе проф. Анђеле Сарамандић

Улаз је слободан. Добродошли!

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.