fbpx
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Промоција књиге „Били смо нико и ништа“ Милана Радина

У среду, 1. септембра, са почетком од 19ч у галерији Прометеј (Светозара Милетића 16) одржаће се представљање књиге Милана Радина „Били смо нико и ништа – од Темишвара до Граца 1989.“

Роман „Били смо нико и ништа“ нуди читаоцима сећање на једно мрачно време и исход је ауторовог настојања да се од заборава сачува бар један део онога што су обични, „мали“ људи доживљавали задесивши се у једном бурном времену, на размеђи двају светова.

Уз живописно осликана европска догађања и просторе, као и ставове румунских грађана о ондашњим југословенским приликама, читалац се на крају суочава и са погледом из сасвим другог угла, онда када је аутор на развијеном Западу пронашао нови дом. Али, ствари се опет из корена мењају, а живот, увек непредвидив, доноси нове претње, закључке и преокрете.

Добродошли!

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.