Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Прометеј на Сајму књига у Нишу

Почиње 56. сајам књига у Нишу

Данас, 2. децембра, у 18ч биће свечано отворен 56. сајам књига у Нишу, у хали Чаир. Сајам ће отворити актуеални лауреат НИН-ове награде Владимир Табашевић.

На сајму ће своја издања представити више од 70 издавача из Србије, а планирани су пратећи програми и доделе сајамских награда. Цена улазнице је 120 динара.

Прометеј у Нишу

Издавачка кућа Прометеј изложиће више стотина наслова, како оних најновијих, тако и старијих по сајамским ценама. Посетиоци ће тако моћи да пронађу вредна историјска и лингвистичка дела, попут Великог речника страних речи или Правописног речника са попустима и од 60%, а нове наслове из Едиције Србија 1914-1918 снижене до 30%.

Видимо се на сајму!

Фото: В.Кесер

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.