Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Прометеј на Мајским данима књиге у Панчеву

Од понедељка, 28. маја, па до суботе, 2. јуна ове године, у Панчеву ће бити одржан 16. по реду књижевни сусрет „Мајски дани књиге“.
Догађај ће се одржати у Градској библиотеци у Панчеву, а издања ИК Прометеј биће изложена и продавана по сајамским ценама.
Поред сајамског дела, планиран је низ трибина на различите актуелне теме, у оквиру којих најављујемо и учешће нашег уредника, Зорана Колунџије.
Одмах првог дана, 28. маја, у 19.30 часова, одржава се трибина под називом „Зашто Југославија?“ која је посвећена представљању едиције Први светски рат новосадског Прометеја и РТС издаваштва и уједињењу Срба, Хравата и Словенаца 1918. У трибини учествују

Владимир Пиштало, Зоран Колунџија и Зоран Инђић, а разговор води Вуле Журић.

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.