Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Представљање књиге Лице рата у Дому војске Србије

У уторак, 17. марта, са почетком од 12ч, одржаће се свечана промоција књиге Лице рата – ратна фотографија у Србији 1912-1918, Милене Марјановић из вишеструко награђиване Едиције СРБИЈА 1914-1918.

Представљање књиге одржаће се у Дому војске, у медија центру Одбрана (Браће Југовића 19, Београд).

У програму учествују:

Милена Марјановић, историчар уметности, преводилац и новинар
Проф. др Момчило Павловић, историчар
Бранимир Гајић, историчар уметности
Саво Поповић, историчар уметности и новинар
Драган Инђић, уредник Издаваштва РТС-а
Зоран Колунџија, уредник Издавачке куће Прометеј

У књизи Лице рата сакупљен је импресиван истраживачки рад. То је уједно пионирска књига  о ратној фотографији код Срба и садржи фотографије и биографије 90 фотографа. Једна од занимљивости ове ванредне књиге је што осветљава недоумице око фотографије Јосипа броза као аустроугарског официра…

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.