fbpx
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

„Ноћне мисли“ – радионица за децу и родитеље у књижари Мост

У суботу, 16. октобра, са почетком у 11 сати, у књижари Мост (Змај Јовина 22, Нови Сад) одржаће се радионица и разговор о књизи естонског илустратора Јонаса Таула Ноћне мисли.

Ова књига подсећа нас да су одговори на велика питања често веома једноставни. У њој један дечак брине велике бриге. Да ли његово постојање на нашој планети има смисла? Он је само један мали дечак у мору друге деце која живе на њој.
У потрази за одговорима, дечак се изгубио, али у помоћ му је врло брзо притекла једна пругаста мачка. Кога су њих двоје срели на путу до куће и шта су успут научили, позивамо вас да дођете и откријете са нама!

Уз причу о књизи припремили смо и радионицу за децу и родитеље, уз коју ћемо открити ноћне мисли и велика питања великих и малих људи. Радионицу води Дипломирани струковни васпитач са вишегодишњим искуством у реализацији едукативно-креативних радионица, Теа Гвозденовић.

Улаз је слободан, али је долазак потребно најавити поруком или мејлом на knjizara.most@gmail.com

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.