fbpx
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Награда „Драгојло Дудић“ припрала Славици Гароња

Славици Гароња припала нагарада „Драгојло Дудић“ за књигу Парусија – гласови испод папрати

О наградама фондације „Драгојло Дудић“ за протеклу, 2020. годину, по расписаном књижевно-историографском конкурсу Фондације чији је оснивач СУБНОР Србија, одлучила је комисија у саставу: председник др Миодраг Игњатовић, историчар др Милан Кољанин и етнолог Видосава Зимоњић, потврдио УО Фондације на челу са председником, књижевником Милошем Јевтићем.

Међу преко 60 пристиглих књига и научних радова, једногласно су награђени: генерал Стојан Коњиковац за Сећање на 549. моторизовану бригаду за историју, за књижевност Славица Гароња са романом Парусија, гласови испод папрати, док је трећа награда припала Славки Кнежевић Марковић за дело Људи из блата. Свечано уручење награда и похвала биће уприличено у Скупштини Града, чим се стекну услови.

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.