Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Међународни сајам књига у Новом Саду

У периоду од 3. до 9. марта 2020. године биће одржан Међународни сајам књига у Новом Саду (Хајдук Вељкова 11), где посетиоце очекују премијерна издања, бројне промоције и програми. Радно време сајма је од 10 до 19 часова, улаз на сајам је бесплатан.
Издавачка кућа Прометеј излагаће и ове године своје нове наслове, организовати дружење са ауторима. Осим преко стотину нових наслова објављених између два сајма, ове године смо за вас припремили прегршт новитета и поклона.
Посетите нас на штанду и искористите прилику да учествујете у нашој наградној игри и освојите неку од награда. Самим учествовањем добијате поклон-књигуИзвлачење ће се обавити последњег дана Сајма а вашу награду можете преузети у просторијама ИК Прометеја (Светозара Милетића 16, Нови Сад) или на штанду Прометеја.
Добродошли на дружење са књигом!

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.