Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Дођите да причамо о Хандкеу!

Драги пријатељи,

Задовољство нам је да вас позовемо на разговор о насловима овогодишњег нобеловца, Петера Хандкеа, Поподне Писца и Још једанпут за Тукидида. Петак, 29. новембра 2019. године са почетком од 18 часова у Галерији ИК Прометеј (Светозара Милетића 16, Нови Сад).

О књигама ће говорити др Зоран Ђерић управник Српског народног позоришта, писац, критичар и есејиста, затим Небојша Грујичић, уредник часописа Модерна времена, и директор и уредник наше издавачке куће, Зоран Колунџија.

У музичком делу програма, из класе проф. Марте Балаж, наступиће Јована Ковачевић – сопран и Тамаш Киш – баритон уз клавирску сарадњу проф. Богдана Ђорђевића.

 

Добро нам дошли!

Више о књигама погледајте на нашем сајту. 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.