Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Афоризми Нинуса Несторовића

На порталу за књижевност и културу читања (sinhro.rs) представљена је нова књига Нинуса Несторовића Боже, упрости нам.

На 208 страна, са око 800 афоризама Нинус нам са мало речи, а са пуно стила, креације, домишљатости, разиграности, храбрости, представља свет у којем ми данас живимо.

Предговор и поговор за ову књигу написали су професор Ратко Божовић и рок критичар, новинар и писац Петар Пеца Поповић. Насловну страну књиге краси дело нашег чувеног карикатуристе Петра Писметровића који живи и ради у Аустрији. Афоризме је изабрао Бојан Љубеновић, писац култне рубрике ТРН и главни уредник странице за хумор у Вечерњим новостима. Технички уредник Владица Миленковић.

Подсетимо се, Нинус Несторовић је добитник Златне плакете за афоризам за књигу Боже, упрости нам.

Избор афоризама можете погледати овде.

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.