Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Представљање нове књиге Мирослава Божина – „Салаши за Вас – туристички и гастрономски водич“

Драги пријатељи,
Велико нам је задовољство да вас позовемо на представљање нове књиге Мирослава Божина – „Салаши за Вас – туристички и гастрономски водич“. Након објављених водича кроз Фрушку гору, војвођанску гастрономију, Апатин, Суботицу, Сомбор, Нови Сад, те чарде на Дунаву, аутор нам представља својеврстан бедекер кроз војвођанске салаше.
У књизи је приказано и описано 65 винских и туристичких салаша, стотину салашарских јела, исто толико салашарксих појмова, салашарска традиција, салаши у књижевности, ликовној уметности и нотним свескама.
Промоција ће се одржати у Амфитеатру СПЕНС-а (1. спрат), у четвртак, 22. марта, са почетком у 18 часова.
Радујемо се вашем доласку!

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    
Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 60 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 60 дана, такође мејлом.