Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе. Осим попуста од 20%, омогућили смо и бесплатну испоруку књига до Ваших врата. 
Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе. 

Сусрет са Томиславом Бадовинцем

Новосадски клуб и Удружење Акцијаш имају част, да Вас позову на сусрет са Томиславом Бадовинцем, политичарем и председником Народне Омладине Југославије, потоњим доктором економије и врсним банкарем, који ће бити одржан у петак, 07. фебруара 2020. године са почетком у 12 часова, у Галерији Прометеј (Милетићева 16, Нови Сад).
На свечаности ће бити промовисана књига Истином до истине, аутора Томислава Бадовинца. Аутор је кроз цео свој живот остао доследан свим врлинама и вредностима, које су красиле велику нам заједничку домовину. Бескомпромисан је у борби за равноправност, људску једнакост и солидарност, укидања свих врста потчињавања човека човеку И експлоатације било које врсте.
У програм учествују:
Томислав Бадовинац – аутор
Драган Којић – председник Новосадског клуба
Милан Ливада – новинар и публициста
Зоран Матовић
Стеван Стојановић
Светозар Гатарић
Марко Војиновић
Манифестацију ће уметнички обликовати: чланови Опере СНП – Верица Пејић и Јован Пејић.

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.