Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе. Осим попуста од 20%, омогућили смо и бесплатну испоруку књига до Ваших врата. 
Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе. 

Премијерни промотивно – концертни програм TРАГОМ СРПСКИХ СТРУНА

Поводом обележавања 185 година од појаве гитаре у Србији175 година од настанка првог српског инструктивног музичког дела Школа за гитар и представљања CD-сета Југословенске премијере – Историјски снимци 1983-1993 са задовољством Вас позивамо на премијерни промотивно – концертни програм TРАГОМ СРПСКИХ СТРУНА.
У програму учествују: Урош Дојчиновић, гитара и специјални гости Светлана Бојчевић Цицовић, сопран, гудачки квартет ИНТЕРМЕЦО, Ива Милошевић флаута, Марија Пантелић гитара и Зоран Колунџија, власник и уредник издавачке куће Прометеј.
 
Програм ће се одржати у Свечаној сали Скупштине града Београда, 26. децемра у 19 часова.

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.