Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе. Осим попуста од 20%, омогућили смо и бесплатну испоруку књига до Ваших врата. 
Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе. 

Представљање нове књиге Мирослава Божина – „Салаши за Вас – туристички и гастрономски водич“

Драги пријатељи,
Велико нам је задовољство да вас позовемо на представљање нове књиге Мирослава Божина – „Салаши за Вас – туристички и гастрономски водич“. Након објављених водича кроз Фрушку гору, војвођанску гастрономију, Апатин, Суботицу, Сомбор, Нови Сад, те чарде на Дунаву, аутор нам представља својеврстан бедекер кроз војвођанске салаше.
У књизи је приказано и описано 65 винских и туристичких салаша, стотину салашарских јела, исто толико салашарксих појмова, салашарска традиција, салаши у књижевности, ликовној уметности и нотним свескама.
Промоција ће се одржати у Амфитеатру СПЕНС-а (1. спрат), у четвртак, 22. марта, са почетком у 18 часова.
Радујемо се вашем доласку!

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.