Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе. Осим попуста од 20%, омогућили смо и бесплатну испоруку књига до Ваших врата. 
Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе. 

Представљање књиге Успомене проте Алимпија Поповића

У понедељак, 13. новембра са почетком у 13 часова, у свечаној сали Градске куће у Новом Саду, биће одржано представљање књиге Успомене проте Алимпија Поповића коју је приредила Гордана Петковић.

Алимпије Поповић био је парох Алмашке и Успенске цркве, али и први председник Скупштине града Новог Сада после ослобођења 1944. године.

Присутнима ће се обратити и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, а у програму ће, поред ауторке др Гордане Петковић, учествовати и некадашњи градоначелник Новог Сада Јован Дејановић, професор др Никола Грдинић и уредник овог издања Зоран Колунџија. Одломке из књиге читаће Владимир Петковић, а у оквиру промоције биће представљена и изложба о животу и раду проте Алимпија Поповића.

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.