Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Едукација

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе. Осим попуста од 20%, омогућили смо и бесплатну испоруку књига до Ваших врата. 
Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе. 

Прва Прометејева књига

Велика сеоба Срба и Арсеније III Црнојевић

10. јануара 1990. године, на тадашњу адресу наше канцеларије стигло је решење о регистрацији Издавачко-књижарске агенције Прометеј. Неколико месеци касније из штампе је изашла прва књига која је на корицама имала стилизована слова И и П са црвеним пламичком.
Књига „Велика сеоба Срба и Патријарх Арсеније III Црнојевић“ др Стефана Чакића објављена је поводом 300. годишњице Велике Сеобе Срба. Она је умногоме означила и оно чиме смо касније наставили да се бавимо. А то је обележавање великих и важних јубилеја објављивањем књига које остају као трајни споменици за све будуће нараштаје.
Током ових 30 година Прометеј се развијао као право породично предузеће. Нова генерација данас полако преузима посао у складу са брижљиво пренетим вредностима и наставља утабаним издавачким путем, уносећи и понешто ново.

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.