Тајна рајских вртова – мој одраз у твом огледалу

Шифра производа: 30147
Тајна рајских вртова – мој одраз у твом огледалу
Број страна / Повез / Писмо:
597 / Броширан / Латиница
Димензије: 20 cm
ИСБН: 978-86-515-1627-9
Година издавања: 2020.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 1,320.00 RSDЦена са попустом: 792.00 RSD

Роман Тајна рајских вртова 2 је лична и историјска исповест једне хришћанке, која своју судбину дели са људском цивилизацијом. Писан на мобилном телефону хафизу (исламском свештенику), у четири тома, роман нуди спасење човечанства у рајским вртовима, који ће почети да се граде у Босни. Тамо где је пакао почео ту ће и да се заврши уз помоћ оних који су га започели. Опрост и развој свести о битности заједнице и љубави, то нам је обавеза за наша следећа покољења.

Ова, друга књига тетралогије говори о томе да сви који оговарају и другима пребацују којекакве грешке, у ствари приказују само своју слику коју виде у том другом човеку.

Као што не можемо да видимо своје тело без огледала, тако не можемо да видимо ни своју унутрашњост без другог човека.

Дијана Ертл

Дијана Ертл рођена је 3. октобра 1967. године у Завидовићима у Босни и Херцеговини. Трговачку комерцијалну школу, као и Медицинску стручну школу и дактилографију завршила је у Сарајеву, где је похађала и Уметничку академију.

Дијана је медицинско-научни козметичар, дизајнер лица, тренер против старења, ментални тренер и тренер за млади нараштај, мејкап линергиста, стилиста, специјалиста за хипнозу, реинкарнацију и исхрану против старења.

У својим књигама пише о моћи која је човеку дата али то није моћ којом човек треба да се горди високим пореклом и својим иметком, јер да би дошао до спознаје ко је и од кога је постао, мора да прође пакао зла како би могао да га схвати и научи, и тек онда да постане то што јесте. Лично се, свим својим снагама, залаже да се потпомогне духовни план развоја човечанства, као и за озбиљно схватање женске улоге у стварању новог, будућег света.

Живи и самостално ради у Минхену.

Будите први који ће написати рецензију “Тајна рајских вртова – мој одраз у твом огледалу”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.