Sreća je kameleon

Šifra proizvoda: 29810
Sreća je kameleon
Edicije:
Broj strana / Povez / Pismo:
299 / Broširan / Ćirilica
Dimenzije: 20 cm
ISBN: 978-86-515-1341-4
Godina izdavanja: 2018.
Izdavač / Suizdavač: Izdavačka kuća Prometej

Cena: 660,00 din.Cena sa popustom: 528,00 din.

„Roman Radmile Satarić je priča o braku, ljubavi, sreći, izdaji, neuspesima i uspesima, o svemoćnoj i terapijskoj snazi umetnosti, kao i o njenoj pobedi nad mnogim nedaćama.

Delo je impresivno od naslovne sintagme – metafore preko motiva sreće koji se provlače prefinjenim nitima kroz ceo roman.

Vešta autorka nas uvodi u različite ambijente od velegradskih skromnih stanova, preko idiličnih slika sela sa raskošno lepom prirodom do otmenog kruzera i uglednog sveta na njemu.“

Mirjana Strajnić

Radmila Satarić

Radmila Satarić, pisac, profesor srpskog jezika i književnosti. Radila je u uglednim srednjim školama u Beogradu i Novom Sadu. Iza sebe ima zbirku modernih priča romaneskne strukture „Staklene stepenice“, te je bila predložena za NIN-ovu nagradu i nagradu Pečat vremena za 2015. godinu.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


  1. :

    Predivna knjiga. Sve čestitke autoru! Čitala sam je u jednom dahu, a bilo je i suza, jer je vrlo emotivno napisano. Imala sam utisak da sve posmatram negde iz prikrajka, toliko je slikovito sve opisano. Svaka čast!!! Zaslužuje najvišu ocenu.