Odjek nemih sećanja

Šifra proizvoda: -
Odjek nemih sećanja
Edicije:
Broj strana / Povez / Pismo:
237 / Tvrd / Latinica
Dimenzije: 21 cm
ISBN: 978-86-515-1487-9
Godina izdavanja: 2019.
Izdavač / Suizdavač: Izdavačka kuća Prometej

Cena: 800,00 din.Cena sa popustom: 640,00 din.

„Odjek nemih sećanja” je štivo neobične književne građe, sa mnoštvom poruka o životu naizgled malog čoveka, a moralne i emocionalne gromade koja u rvanju sa sudbinom ostaje do kraja čista duša željna toplog zagrljaja i lepih osećanja. U nedoumici da li je u pitanju autobiografija autorke, ili zanimljiva storija junakinje koja je i nadareni narator, opredeljujem se za kategoriju romana u kome živi život zrela žena, koja u poznim godinama sabira dobro i zlo sopstvene sudbine i dragih i bliskih osoba iz svog okruženja.

 

Junakinja romana i likovi koje vaja svojom naracijom su sasvim stvarni, da svako od nas može da spozna deo svoje životne priče u njima. Epizode su sastavni deo ove proze, koje nas podučavaju o umeću življenja sa svim tugama i lepotama koje život sobom nosi. U sebi sadrži univerzalne poruke koje dotiču svako ljudsko biće.

Nadežda Stokuća

Ljiljana R. Delibašić

Ljiljana R. Delibašić rođena je 1953. godine u Novom Sadu. Autorka je sledećih romana: Duša obojena tugom, Atilin krug, Grobar iz Sibile, Dve kontese. Živi u Beogradu.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Odjek nemih sećanja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Još nema komentara.