Река – пакет 5

Шифра производа: РЕ5
Река – пакет 5
Повез / Писмо:
Броширан, Тврд / Ћирилица, Латиница
Димензије: -
Година издавања: 2020.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 2,470.00 RSDЦена са попустом: 999.00 RSD

Пакет садржи наслове:

Пуна цена пакета: 2.470,-
Цена с попустом: 999,-

Уз куповину овог пакета на поклон добијате цегер Лето је за читање са илустрацијом Соње Бајић. Потребно је само да нам у напомену приликом поруџбине напишите који цегер желите (плажа, лимун, плави).

Гејр Гуликсен


Леонора Миано

Леонора Миано, Францускиња афричког порекла, рођена 1973. у Камеруну, а у Француској живи од 1991. године. За њу се може рећи да је једном ногом у Африци,
другом у Француској, имигрант прве генерације. Пише искључиво на француском језику, значајан је представник данашње француске књижевности, а неки критичари сматрају да је њено дело специфично у томе што је „афропејско“.

Реч је о великом ерудити, која има изузетно теоријско-научно знање не само о књижевности, већ и о колонијализму као историјској чињеници. Готово сви њени романи су награђивани престижним књижевним наградама, а изузетно је цењена међу француским читаоцима.


Филип Ж. Дибоа

Филип Ж. Дибоа је оринтолог и аутор. Љубав према птицама развијала се код њега од најранијег детињства. Током живота је пропутовао читав свет у потрази за најразличитијим птичјим врстама. Власник је Delachaux et Niestlé, најстарије издавачке куће посвећене књигама о природи.

Будите први који ће написати рецензију “Река – пакет 5”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.