Река – пакет 3

Шифра производа: РЕ3
Река – пакет 3
Повез / Писмо:
Броширан / Ћирилица
Димензије: 14 × 21 cm
Година издавања: 2019.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 2,370.00 RSDЦена са попустом: 999.00 RSD

Пакет садржи наслове:

  • Поподне Писца, Петер Хандке
  • Прича једног брака, Гејр Гулискен
  • Мајке и камионџије, Ивана Добраковова

Пуна цена пакета: 2.370,-
Цена с попустом: 999,-

Уз куповину овог пакета на поклон добијате цегер Лето је за читање са илустрацијом Соње Бајић. Потребно је само да нам у напомену приликом поруџбине напишите који цегер желите (плажа, лимун, плави).

Гејр Гуликсен


Ивана Добарковова

Ивана Добраковова (1982, Братислава) студирала је преводилаштво на Филозофиском факултету Универзитета Коменског у Братислави.

Дебитовала је збирком приповедака Прва смрт у породици, са којом је ушла у финале награде Анасофт литера и добила је награду „Јан Јоханидес”. Уследила је збирка прича Токсо (2013). За књигу Мајке и камионџије награђена је Европском наградом за књижевност.

Приповетке је објављивала у часописима и антологијама у Словачкој и у иностранству. Добитница је више награда на књижевним конкурсима. Преводи са француског и италијанског. За превод Руског романа Емануела Карера добила је награду „Јан Холи”. Живи у Торину.


Петер Хандке

Петер Хандке један је од најзначајнијих савремених писаца немачког језика. Рођен је 1942. године у Грифену, у Аустрији, а одрастао је у Источном Берлину. Студије у Грацу напушта 1965. године, након објављеног свог првог романа Стршљени, како би се потпуно посветио писању.

Пише романе, приче, есеје и друге прозне текстове. Режирао је три филма, а са Вимом Вендерсом сарађивао је на сценарију за филм Небо над Берлином.

Добитник је бројних књижевних и позоришних награда, међу којима су награде Франц Кафка и Георг Бихнер, Ибзенова награда и друге.

Будите први који ће написати рецензију “Река – пакет 3”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.