Пролећни пакет V

Шифра производа: ПП5
Пролећни пакет V
Повез:
Броширан
Димензије: 14 × 21 cm
Година издавања: 2018.

Цена: 2,480.00 RSDЦена са попустом: 1,299.00 RSD

Пакет од три сјајна наслова – 45% попуста

Овај пакет садржи домаћу прозу, несвакидашњу драму Францускиње афричког порекла и пољски авангардни роман. Читањем различитих жанрова упознаћете се са најразличитијим културама, али у исто време открити да су поруке у књижевности увек универзалне!

Пуна цена комплета: 2.480,-
Цена с попустом: 1.299,-

Витолд Гомбрович


Жељко Јовановић

Жељко Јовановић дипломирао је филозофију на Филозофском факултету у Београду. Аутор и коаутор драмских текстова Како разумети Србе, Мацан и ја, Београд и Москва, Три лица самоће, Историја света за педесет и нешто минута… Радио је драматизацје дела попут Срвантесовог Дон Кихотра, Пекићевог Златног руна (заједнички рад), Барнсовог романа Троје као и других писаних облика изражавања. Добитник је Стеријине награде и годишње Награде Народног позоришта у Београду. Писао је позоришну критику за листове “Борба”, “Наша Борба” и “Блиц”. Члан је редакције часописа за позоришну уметност “Сцена”, Удружења драмских уметника Србије, Удружења позоришних критичара Србије и члан НУНС-а.


Леонора Миано

Леонора Миано, Францускиња афричког порекла, рођена 1973. у Камеруну, а у Француској живи од 1991. године. За њу се може рећи да је једном ногом у Африци,
другом у Француској, имигрант прве генерације. Пише искључиво на француском језику, значајан је представник данашње француске књижевности, а неки критичари сматрају да је њено дело специфично у томе што је „афропејско“.

Реч је о великом ерудити, која има изузетно теоријско-научно знање не само о књижевности, већ и о колонијализму као историјској чињеници. Готово сви њени романи су награђивани престижним књижевним наградама, а изузетно је цењена међу француским читаоцима.

Будите први који ће написати рецензију “Пролећни пакет V”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.