Пролећни пакет IV

Шифра производа: ПП4
Пролећни пакет IV
Повез:
Броширан
Димензије: 14 × 21 cm
Година издавања: 2018.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 3,270.00 RSDЦена са попустом: 1,799.00 RSD

Пакет од три сјајна наслова – 40% попуста

Упознајте се са награђиваном мемоарском прозом енглеске ауторке Хелен Мекдоналд, откријте необичан стил Дебре Леви или се препустите брачној исповести Норвежанина Гејра Гуликсена.

Пуна цена комплета: 3.270,-
Цена с попустом: 1.799,-

Гејр Гуликсен


Дебра Леви

Дебра Леви британска је књижевница, рођена у Јоханесбургу, у Јужноафричкој Републици. Пише романе, есеје, драме и поезију. Пре него што се посветила писању романа, од којих су се три нашла у изборима за награду Ман Букер, писала је искључиво за позориште.

Школовање је завршила на Факултету за уметност Дартингтон. Након завршених студија почиње да пише бројне драмске комаде за позоришну продукцијску кућу Royal Shakespeare Company. Прву збирку прича објављује 1985. године, а књига Swimming Home улази у ужи избор за Букерову награду 2012. године. Са књигом кратких прича Black Vodka потврђује се као „један од најузбудљивијих гласова савремене енглеске књижевности“.

Роман Вруће млеко објављен је 2016. године и нашао се најужем избору за Букерову награду те године.


Хелен Мекдоналд

Хелен Мекдоналд рођена је 1970, живи и ради у Енглеској као писац, природњак и истраживач на Одсеку за историју и филозофију науке на Универзитету у Кембриџу.
Радила је као аутор и наратор радио програма, а учествовала је и у Би-Би-Сијевој документарној серији Птице Британије 2010. До сада су објављене три њене књиге. За наслов Ј као јастреб награђена је 2014. године наградом Семјуел Џонсон којом се награђују најбоље књиге из области документарне прозе, а овенчана је и Коста наградом за књижевност као и Наградом за најбољу страну књигу у Француској.

Будите први који ће написати рецензију “Пролећни пакет IV”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.