ДРУГА ПЕСМА Хомеопатија за данашњи свет

Шифра производа: 29488
ДРУГА ПЕСМА Хомеопатија за данашњи свет
Број страна / Повез / Писмо:
286 / Броширан / Латиница
Димензије: 13.5 × 20.5 cm
ИСБН: 978-86-515-1129-8
Година издавања: 2016.
Издавачи / Суиздавачи: Hahnemann, Нови Сад, Издавачка кућа Прометеј

Цена: 1.190,00 дин.Цена са попустом: 952,00 дин.

Шта је то што сваког од нас чини оним што јесмо? Шта је то што код сваког од нас проузрокује да стварност осећамо, перципирамо и доживљавамо на одређени начин? Шта је истински узрок стреса у нашем животу?

Познати хомеопата др Раџан Шанкаран бавио се овим питањима у својој пракси током последње три деценије и дошао до неколико невероватних открића.

Открио је да стрес не потиче од спољашње стварности већ од псецифићног начина на који свако од нас опажа ту стварност. На најдубљем ниову наш доживљај не представља спољашњу стварност већ константу унутрашњу сензацију.

Ова централма сензација одговара нечему што потиче из једног од три царства у природи. То је као да специфична животиња, биљка или минерал живи у сваком од нас и боји наш доживљај живота. То је наш константни сапутник, друга песма која наставља да свира у н ама, обликује нашу личност, одређује наше животне обрасце и она је централни фактор који стоји иза нашег стреса.

Др Шанкаран износи сопствене спознаје до којих је дошао током више деценија рада са хомеопатским пацијентима. Кроз ова искуства открио је да у сваком од нас постоји унутрашња друга песма. Ова књига води читаоца до освешћивања и упознавања сопствене друге песме, како би био у стању да буде слободан.

Раџан Шанкаран

Будите први који ће написати рецензију “ДРУГА ПЕСМА Хомеопатија за данашњи свет”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.