Negovanje sa ljubavlju kroz hemioterapiju i zračenje

Šifra proizvoda: 30111
Negovanje sa ljubavlju kroz hemioterapiju i zračenje
Broj strana / Povez / Pismo:
143 / Tvrd / Latinica
Dimenzije: 30 cm
ISBN: 978-86-515-1583-8
Godina izdavanja: 2020.
Izdavač / Suizdavač: Izdavačka kuća Prometej

Cena: 3.333,00 din.Cena sa popustom: 2.333,10 din.

„… Svedočenja koja je autorka iznela u knjizi jesu biser njenog angažmana, i potvrđuju našu zajedničku želju da zdravlje i sreća obitavaju u svima nama i oko nas. U ime svega dobroga, zahvaljujem se autorki knjige na značajnom delu, koje pomaže da se steknu nova saznanja, da se menja ljudska svesnost i savest na bolje, te da ozdravi i da se spasi ljudski rod…“

Akademik, prim. dr Boro Vujasin

„… Najveća moć ove knjige je u tome da predstavlja putokaz ka cilju izlečenja zasnovanom na dvadesetogodišnjem iskustvu jednog negovatelja i pedijatrijske sestre, ispunjene ljubavlju prema svom pozivu, ali nadasve prema čoveku i njegovom telu generalno, kao sastavnom delu prirode. Precizna uputstva data u njoj jesu iskrena i iskustveno potvrđena saznanja o značaju upotrebe samoniklog lekovitog bilja, dobro poznatog našem narodu, u saniranju tegoba izazvanih hemioterapijom, kao neophodnim postupkom klasičnog lečenja u onkologiji… Ovo je knjiga o putu znanja ka moći nege i saznavanja moći lekovitih biljaka, da svojom biohemijskom komunikacijom sa čovekovim ćelijama pomognu ozdravljenje čoveka… Radite na sebi uz pomoć informacija iz bilja iz sopstvenog okruženja! Lek je svuda oko nas, a i u nama samima, to je poruka autora knjige koja će svakog čoveka ostaviti sa osmehom na licu…“

Prof. dr Maja Karaman

Sanja Milosavljević

Sanja Milosavljević je rođena u porodici Holovka, 1963. godine u Petrovaradinu, kod Novog Sada.

Diplomu pedijatrijske sestre-tehničara stekla je 1982. godine, u medicinskoj školi u Novom Sadu, a znanja iz pedagogije i psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Od 1990. izučava tradicionalnu medicinu, prirodne metode obnavljanja organizma, upoznaje se sa energijama ljudskog tela, usavršava se u oblasti nege, ishrane, fizičke aktivnosti i njihovog uticaja na zdravlje, energetiku tela i kvalitet života.

Od 2003. godine obučava roditelje kako da neguje svoju decu koja su na lečenju hemioterapijom i radioterapijom, kao i odrasle osobe samonegovanju te ih prati kroz celokupan proces lečenja.

Kontinurano se edukuje iz oblasti medicine, zdravstvene i palijativne nege i svih oblasti koje mogu unaprediti zdravlje.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Negovanje sa ljubavlju kroz hemioterapiju i zračenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Još nema komentara.