Projektni model nastavnog rada u studijama bezbednosti

Šifra proizvoda: 30243
Projektni model nastavnog rada u studijama bezbednosti
Broj strana / Povez / Pismo:
318 / Tvrd / Ćirilica
Dimenzije: 23 cm
ISBN: 978-86-515-1713-9
Godina izdavanja: 2020.
Izdavač / Suizdavač: Izdavačka kuća Prometej

Cena: 1.800,00 din.Cena sa popustom: 1.440,00 din.

Monografija Projektni model nastavnog rada u studijama bezbednosti je zasnovana na iskustvima i primeni novih metoda i tehnika u obrazovanju mladih za XXI vek. Monografija ističe potrebu da nastavni proces pored usvajanja, sticanja postojećih znanja i njihove provere, bude usmeren i na razvijanje primenjenih veština kako bi se studenti što uspešnije suočili i odgovorili na brojne izazove, rizike i pretnje. Rad doprinosi povećanju saznanja o mogućnostima primene projektnog modela nastavnog rada u studijama bezbednosti i potrebi da studenti budu kreatori, stvaraoci svoje budućnosti i da budu socijalizovani kroz timski rad u rešavanju različitih, sve brojnijih životnih problema.

U monografiji su sagledani rezultati 48 projektnih zadataka koji su realizovani 2013, 2014. i 2018. godine na teritoriji Republike Srbije u okviru nastavnog procesa iz predmeta Upravljanje u sistemima zaštite (Menadžment u zaštiti) na Fakultetu bezbednosti Univerziteta u Beogradu. U njihovoj realizaciji je učestvovalo 339 studenata četvrte godine studija civilne zaštite i zaštite životne sredine.

Zoran V. Čvorović

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


  1. :

    Bravo za najboljeg profesora i dugo očekivanu knjigu! Hvala Vam za ova divna iskustva i mogućnost učestvovanja u samom projektu.

  2. :

    Kvalitetna i zanimljiva monografija. Sve pohvale za autora, iskusnog i uspešnog profesora i učesnike projektnih zadataka.