Anđelov dodir

Šifra proizvoda: 29384
Anđelov dodir
Broj strana / Povez / Pismo:
168 / Broširan / Ćirilica
Dimenzije: 14 × 20 cm
ISBN: 1084-0
Godina izdavanja: 2016.
Izdavač / Suizdavač: Izdavačka kuća Prometej

Cena: 660,00 din.Cena sa popustom: 528,00 din.

Knjige poput ove moraju biti originalne, zanimljive, maštovite, sadržajne, što znači dobro opremljene. Moraju biti snažnog izraza; da deluju na rzvoj ličnog senzibiliteta, da probude u čitaocu odnos prema Bogu, prema drugome – bližnjem svom, drugima u širem krugu imajući svete primere, događaje i ličnosti ispred sebe. Da znaju vrednost života. Jednostavno, takve knjige su i u vizuelnoj svesti i tekstualno prisutne sa ciljem da podstiču razvoj duhovnih vrednosti čitaoca – da ga spontano i nenametljivo uvedu u svet većih životnih vrednosti, iskustava i razmišljanja. Čini mi se da ova knjiga to u potpunosti ispunjava jer pokreće pitanja osnovnih moralnih i umetničkih vrednosti i osećaja pravde i dobra, ali i vodi čitaoca široko, u svet života, kroz reč – slovo, kao molitvu i duhovnu pesmu.

Čestitajući autoru na hrabrosti, uloženom trudu i odlučnosti, unapred znamo da će ova knjiga imati svoju opravdanost, te je stoga preporučujemo sadašnjem i budućem čitaocu.

Projerej-stavrofor dr Dragomir Sando

 

Nebojša Tatomir

Nebojša Tatomir rođen je 1968. Završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, smer filmska i televizijska produkcija. Dugogodišnji medijski radnik, autor i producent više televizijskih emisija, sa isksutvom u elektronskim i štampanim medijima, humanitarni aktivista.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Anđelov dodir”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Još nema komentara.