Само свој

Шифра производа: 29903
Само свој
Број страна / Повез / Писмо:
538 / Броширан / Ћирилица
Димензије: 21 cm
ИСБН: 978-86-515-1402-2
Година издавања: 2018.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 1.000,00 дин.Цена са попустом: 800,00 дин.

Велики значај ове књиге може се сагледати већ у првој причи „Тајна у души закопана”, која отвара све наредне. Тему суровог вршњачког насиља, Раша је описао кроз болна подсећања, баш онако како је и доживео. Ту се крије и тренутак када је, како и због чега одлучио да свој живот посвети спорту и тренинзима.

Аутобиографске приче у овој књизи навеле су ме да делом променим свој угао посматрања и да ценим живот више него до сада.

На питања која постављамо током целог живота (углавном сами себи) у вези порока, сексуалности, страхова и табу тема савременог друштва, аутор одговара без предрасуда у тако значајној причи (посебно за младе) под насловом „Смртоносна провалија”. Чињеница је да се у нашој средини о озбиљним стварима углавном ћути, а то није добро. Већина младих је несигурна у доношењу било које одлуке, јер о најинтимнијим стварима се не прича ни у друштву, а камоли пред родитељима. Баш зато, ова прича је „огледало” данашњег времена, која разбија сва устручавања и све нелагоде у младом човеку.

Игор Јовелић

 

Раша Томановић

Радоје Раша Томановић је рођен у Новом Саду, 28. јула 1979. године. Основну и средњу школу завршава у Новом Саду. На смеру за Менаџмент производно-пословних система, дипломирао је 2001. године.

Објављене књиге:

Време не лечи ране… Љубав то чини, Прометеј, 2011.

Чувај нас Анђеле, Прометеј, 2014.

Само свој, Прометеј, 2018.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


  1. :

    Ova knjiga je za svaku pohvalu,treba svako da je kupi i procita.Mnogo toga mozete da naucite iz knjige,Rasa je izvanredan novinar i knjizevnik.

  2. :

    Najbolji!!!

  3. :

    Brutalno iskrena i otvorena knjiga!