Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe. Osim popusta od 20%, omogućili smo i besplatnu isporuku knjiga do Vaših vrata. 
Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe. 

Sto za vino – 100 karikatura o vinu

Prometej vas poziva na otvaranje izložbe Sto za vino – 100 karikatura o vinu Jugoslava Vlahovića, u petak, 27. decembra 2019. godine sa početkom od 18 časova u Galeriji Prometej (Svetozara Miletića 16, Novi Sad). Izložba se organizuje u saradnji sa Udruženjem proizvođača grožđa i vina Srem Fruška gora.

Ovom prilikom biće svečano uručena novoustanovljena nagrada „100 boca sremskih vina”.

U programu učestvuju:

Jugoslav Vlahović

Gordan Bašić

Petar Samardžija

Zoran Kolundžija

Muzički deo programa: Jovana Kovačević – sopran, iz klase prof. Marte Balaž sa romansom P. I. Čajkovskog – Zašto?

 

Dobro nam došli!

Vaš Prometej

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.