Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Sajam knjiga u Novom Sadu – autori na Prometejevom štandu

Sajam knjiga – gosti na Prometejevom štandu

Ovog vikenda na sajmu knjiga u Novom Sadu ugostićemo nekoliko naših autora.

U petak, 6. marta, od 16č, družimo se sa autorkom knjige za decu Snovi i mašta mogu svašta. Bojana Stupar osim razigranosti i svoje poezije donosi i papire i bojice, pa će na štandu biti zanimacije za svakog mališana koji dođe.

U subotu i nedelju na štandu će biti dvojica autora poezije – Srećko Dodig, autor knjige Bela knjiga ljubavi i Božidar Cmiljanić autor zbirke Miris boje.

U nedelju, 8. marta, iz Bora nam dolazi autor istorijskog romana Najdraža jedina moja, Dragan Jaševski. Uz potpisivanje knjige, autor će svakoj dami pokloniti i po cvet.

Pogledajte šta smo vam još prirpemili na ovogodišnjem sajmu:

Sajamski popusti i nagradna igra

Vidimo se na sajmu!

 

 

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.