Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Promocija knjige „Godine Lazara“ Lane Papić u Prometejevoj galeriji

Knjiga o poznatoj dinastiji iz Ečke

Roman „Godine Lazara“ jeste hronika jednog vremena, kao i svedočanstvo o ljudima koji su stvarno postojali, a njihov trag i punoća ljudskosti ostaje zabeležena među ovim stranicama.

Kada dva veka dugo postojanje dinastije Lazar ostavi neizbrisive tragove urezane u zidine velelepnog kaštela u Ečki, ovo zdanje ostaje kao večiti spomenik istorije jednog mesta, na čijim zidovima se čitaju dani i godine svih njegovih stanara kao i onih koji su kroz njega samo prošli.

 

Knjiga „Godine Lazara“ nastala je kao rezultat radionica kreativnog pisanja. Lana Papić, pravnica po struci, pokazala je veliko interesovanje za istorijske događaje vezane za poznati dvorac u Ečki, ali i talenat da na više od šest stotina stranica pretoči zanimljivu porodičnu sagu u pitak i slikovit roman.

U petak, 6. marta, sa početkom od 19č, održaće se predrtavljanje ovog uzbudljivog romana.

U programu učestvuju:

Lana Papić
Aleksandar Tanurdžić
Zoran Kolundžija

Muzički deo programa: učenici MŠ „Isidor Bajić“ iz klase prof. Anđele Saramandić

Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

 

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.