Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe. Osim popusta od 20%, omogućili smo i besplatnu isporuku knjiga do Vaših vrata. 
Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe. 

Promocija albuma Manastiri

Kantautor Miloš Zubac u galeriji Prometej

U četvrtak, 12. decembra, sa početkom u 19č, predstavićemo muzičko izdanje našeg kantautora Miloša Zubca – album Manastiri.

Osim muzičkog izvođenja, na promociji će govoriti i autor stihova Pero Zubac, zatim Danilo Vuksanović i Zoran Kolundžija.

Album možete preslušati ovde, a na promociji ćete imati priliku da desetak numera čujete i u izvođenju uživo.

Ulaz je slobodan.
Dobrodošli!

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.