Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Prometej na Majskim danima knjige u Pančevu

Od ponedeljka, 28. maja, pa do subote, 2. juna ove godine, u Pančevu će biti održan 16. po redu književni susret „Majski dani knjige“.
Događaj će se održati u Gradskoj biblioteci u Pančevu, a izdanja IK Prometej biće izložena i prodavana po sajamskim cenama.
Pored sajamskog dela, planiran je niz tribina na različite aktuelne teme, u okviru kojih najavljujemo i učešće našeg urednika, Zorana Kolundžije.
Odmah prvog dana, 28. maja, u 19.30 časova, održava se tribina pod nazivom „Zašto Jugoslavija?“ koja je posvećena predstavljanju edicije Prvi svetski rat novosadskog Prometeja i RTS izdavaštva i ujedinjenju Srba, Hravata i Slovenaca 1918. U tribini učestvuju

Vladimir Pištalo, Zoran Kolundžija i Zoran Inđić, a razgovor vodi Vule Žurić.

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.