Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Premijerni promotivno – koncertni program TRAGOM SRPSKIH STRUNA

Povodom obeležavanja 185 godina od pojave gitare u Srbiji175 godina od nastanka prvog srpskog instruktivnog muzičkog dela Škola za gitar predstavljanja CD-seta Jugoslovenske premijere – Istorijski snimci 1983-1993 sa zadovoljstvom Vas pozivamo na premijerni promotivno – koncertni program TRAGOM SRPSKIH STRUNA.
U programu učestvuju: Uroš Dojčinović, gitara i specijalni gosti Svetlana Bojčević Cicović, sopran, gudački kvartet INTERMECO, Iva Milošević flauta, Marija Pantelić gitara i Zoran Kolundžija, vlasnik i urednik izdavačke kuće Prometej.
 
Program će se održati u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 26. decemra u 19 časova.

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.