Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe. Osim popusta od 20%, omogućili smo i besplatnu isporuku knjiga do Vaših vrata. 
Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe. 

Predstavljanje knjige Uspomene prote Alimpija Popovića

U ponedeljak, 13. novembra sa početkom u 13 časova, u svečanoj sali Gradske kuće u Novom Sadu, biće održano predstavljanje knjige Uspomene prote Alimpija Popovića koju je priredila Gordana Petković.

Alimpije Popović bio je paroh Almaške i Uspenske crkve, ali i prvi predsednik Skupštine grada Novog Sada posle oslobođenja 1944. godine.

Prisutnima će se obratiti i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a u programu će, pored autorke dr Gordane Petković, učestvovati i nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Jovan Dejanović, profesor dr Nikola Grdinić i urednik ovog izdanja Zoran Kolundžija. Odlomke iz knjige čitaće Vladimir Petković, a u okviru promocije biće predstavljena i izložba o životu i radu prote Alimpija Popovića.

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.