Најаве

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе. Осим попуста од 20%, омогућили смо и бесплатну испоруку књига до Ваших врата. 
Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе. 

Представљање књиге МОЈЕ НОВОСАДСКЕ И ДРУГЕ ГОДИНЕ Јована Дејановића

Издавачка кућа ПРОМЕТЕЈ са поносом најављује представљање књиге

МОЈЕ НОВОСАДСКЕ И ДРУГЕ ГОДИНЕ

једног од најчувенијих градоначелника Новог Сада Јована Дејановића. За време два мандата господина Дејановића, у Новом Саду су изграђене неке од најважнијих грађевина нашег града: зграда Српског народног позоришта, СПЕНС, Мост слободе, Дом здравља на Лиману као и многобројне основне школе.

На промоцији књиге учествоваће:

  • Мира Бањац
  • Јован Дејановић
  • Др Радивој Тополац
  • Славко Обадов
  • Мирослав Крстоношић
  • Зоран Колунџија

Програм ће употпунити Гордана Ђурђевић Димић, првакиња Драме СНП као и Марта и Флоријан Балаж.

Како доликује, промоција ће се одржати на сцени „Пера Добриновић“ Српског народног позоришта, у недељу 22. новембра са почетком у 11 сати.

Радујемо се вашем доласку!

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.