Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Predstavljanje knjige Lice rata u Domu vojske Srbije

U utorak, 17. marta, sa početkom od 12č, održaće se svečana promocija knjige Lice rata – ratna fotografija u Srbiji 1912-1918, Milene Marjanović iz višestruko nagrađivane Edicije SRBIJA 1914-1918.

Predstavljanje knjige održaće se u Domu vojske, u medija centru Odbrana (Braće Jugovića 19, Beograd).

U programu učestvuju:

Milena Marjanović, istoričar umetnosti, prevodilac i novinar
Prof. dr Momčilo Pavlović, istoričar
Branimir Gajić, istoričar umetnosti
Savo Popović, istoričar umetnosti i novinar
Dragan Inđić, urednik Izdavaštva RTS-a
Zoran Kolundžija, urednik Izdavačke kuće Prometej

U knjizi Lice rata sakupljen je impresivan istraživački rad. To je ujedno pionirska knjiga  o ratnoj fotografiji kod Srba i sadrži fotografije i biografije 90 fotografa. Jedna od zanimljivosti ove vanredne knjige je što osvetljava nedoumice oko fotografije Josipa broza kao austrougarskog oficira…

 

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.