Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Predstavljanje četiri knjige italijanskih autora iz Edicije SRBIJA 1914-1918

U sredu, 30. januara, sa početkom od 19 sati, u galeriji Prometej (Miletićeva 16), predstavićemo četiri naslova italijasnkih autora čije su knjige objavljene u ediciji SRBIJA 1914-1918.
Povodom 140. godišnjice diplomatskih odnosa i 10 godina strateškog partnerstva Italije Srbije, predstavićemo sledeće naslove:
U programu učestvuju:
  • Dr Mile Bjelajac, direktor Instituta za noviju istoriju Srbije
  • Ivan Dimitrijević, prevodilac
  • Dragan Inđić, urednik RTS Izdavaštva
  • Zoran Kolundžija, urednik IK Prometej
  • Pozdravna reč – Mladen Maksimović, predsednik Udruženja ratnih dobrovoljca 1912-1918
Ulaz je slobodan!

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.